Getting lost in Italy & I’m back!

Hey allemaal!

Het duurde even maar zo te zien heb ik zojuist mijn comeback gemaakt haha. Mijn vakanties in Mexico & Italië zitten er helaas alweer op maar gelukkig ga ik over een paar weken nog één keer weg met m’n lieve vriendinnetjes naar Malta.

Hoe het verder met mij is? Ik denk dat ik verslaafd ben aan op vakantie gaan. Verder heb ik m’n propedeuse in m’n zak (niet letterlijk nu hoor) en ben ik lekker van m’n vakantie aan het genieten zo lang het nog kan.

Met Thomas ben ik eind juni naar Playa del Carmen in Mexico geweest, daar plaats ik binnenkort nog wat fotootjes van. Daarna heb ik met Sarah, Valérie en Yvanna ‘geinterraild’ door Italië, echt een ervaring! Hieronder een ‘kleine’ compilatie. Ook binnenkort zal ik hiervan nog wat foto’s posten. Nog genoeg te doen haha.

Tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s