E(e)tmaal in Nijmegen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vorige week vrijdagavond tot en met die zaterdag avond ben ik samen met mijn huisgenootjes uit Rotterdam naar Nijmegen geweest. Ik woon nog maar 1,5 maand in dit huis, dus voor mij was het de eerste keer dat we weg gingen. Hoewel ik al een aantal keer in Nijmegen ben geweest hebben we hele andere dingen gezien dan dat nog op mijn netvlies stond (mijn gebrek aan richtingsgevoel speelt hierin ook een grote rol). Vrijdag avond kwamen we aan in de door ons afgehuurde Bed & Breakfast, super centraal gelegen in de stad. Kort daarna zijn we op kroegenpad gegaan waardoor we de volgende ochtend nog lekker tot tien uur op bed lagen. Want ja, je kan toch gewoon uitslapen in een Bed & Breakfast. Het tegendeel bewees zich uiteindelijk toen de eigenaar ons om 10 uur uit onze slaap haalde.

In de middag zijn we naar een soort food truck festival geweest. Eerst begreep ik het concept van zo’n “festival” niet echt, wat moet je er doen? Ja, eten, en dat hebben we geweten.

Om nog eens door te gaan op het onderwerp eten, zijn we daarna naar het Honigcomplex geweest. Dit is een voormalig Honingfabriek die nu omgetoverd is tot een creatieve hotspot waar je onder andere lekker kunt eten en drinken. Voor we weer naar Rotjeknor vertrokken, hebben we bij STOOM, nog half misselijk, het avondeten ingeruild voor een paar lekkere planken kaas en worst, nacho’s, chicken wings én rummikub. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 gedachtes over “E(e)tmaal in Nijmegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s