Het nieuwe online shoppen

 

Onlangs heb ik een super handig hulpmiddel gevonden waardoor online shoppen nóg leuker en vooral makkelijker wordt: Shopicks. Ik weet niet precies hoe, maar ik kwam op hun site http://www.shopicks.com en besloot hun applicatie maar gewoon te installeren.

Shopicks wordt geinstalleerd op je toolbar en kun je makkelijk aan of uit zetten. Op de homepage kun je kiezen uit een hele hoop online websites als voorbeeld, zoals Urban Outfitters, H&M, Boohoo en Topshop. Je wordt dan doorgestuurd naar hun site waar je kunt beginnen met shoppen (ik weet het niet 100% zeker, maar volgens mij kun je ook sites gebruiken die er niet tussen staan, maar tot nu toe heb ik alleen sites nodig gehad die als voorbeeld staan).

Naamloos5

Via het icoontje in de toolbar kun je de applicatie makkelijk aan of uit zetten of naar ‘mijn collecties’ gaan.

Naamloos6

Het werkt eigenlijk heel simpel, je zet de applicatie aan en als je iets leuks gevonden hebt, sleep je het naar de balk die dan tevoorschijn komt. Mapjes kun je zelf daarin maken, om het geordend te houden.

Naamloos3

Verwijderen kan ook weer makkelijk, door het vanaf de balk naar beneden te slepen, naar de delete balk.

Naamloos

Na alles in hokjes te hebben gestopt haha, kun je alles ook weer bekijken en eventueel verplaatsen of naar de site gaan waar het vandaan komt door erop te klikken.

Naamloos2

Echt super simpel en heel erg leuk, alles bij elkaar op een plek en niet duizenden tabbladen open met potentiele kastvullers.

Om in de stemming te blijven, net weer wat leuke kleertjes besteld bij H&M, toch fijn dat je niet van te voren hoeft te betalen… Morgen weer naar Rotterdam om daar weer een weekje te spenderen midden in the uni life. Zo raar hoe de manier van leven zo snel kan veranderen, maar ik heb het naar m’n zin ❤

Liefs

Een gedachte over “Het nieuwe online shoppen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s