Excusez moi

Zo, daar ben ik weer. Sorry sorry sorry dat het zolang duurde. Voel me best wel schuldig dat ik zolang niks heb gepost, maar aan de andere kant kan ik er niet zoveel aan doen. De laatste tijd zijn er zoveel dingen gebeurd en/of veranderd.

Ik ben begonnen met m’n studie (IBCoM) aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Volgende week beginnen pas echt de colleges en werkgroepen, maar deze week heb ik een introdag gehad en twee korte dagen bootcamp in Bruinisse. Er is de laatste tijd zoveel informatie op me afgekomen dat ik alles nu pas weer een beetje op orde begin te krijgen. Tijdens de Eurekaweek, de introweek van het HBO en de Universiteit in Rotterdam, heb ik mezelf ingeschreven bij een studentenvereniging. Maandag ben ik dan ook teruggekomen van een 10 daagse all-inclusive vakantie a.k.a. ontgroening. Ik zal me verder niet uitlaten over hoe geweldig dat was, maar ik leef in ieder geval nog haha. Niet alleen hierdoor maar ook door bepaalde privé omstandigheden heb ik het bloggen een tijdje links laten liggen.

Ik ben zeker niet van plan om te stoppen, want ik vind bloggen nog steeds heel erg leuk. Wel ga ik even rustig aan doen, dus dat betekent dat ik (tijdelijk) stop met ‘Week of Mariska’. Als ik m’n leven weer helemaal op orde heb, en misschien zelfs een kamer heb in Rotterdam, zal ik het misschien weer oppakken. Maar voor nu in ieder geval iets minder van het goede en wat meer tijd voor mezelf. Ik hoop dat jullie het begrijpen!

Lots of love! ❤

Een gedachte over “Excusez moi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s