15 x Zomerse achtergronden

Het is zomer! Niet alleen op papier, maar het weer heeft het dit jaar blijkbaar ook begrepen. Om je zomerse look helemaal compleet te maken heb ik wat zomerse achtergronden voor op je telefoon bij elkaar gezocht. En hoe leuk zijn ze!?

Watermelon | Margaret BergFruit Pattern / via We Work Palmtree ★ iPhone wallpaper3 Berry Sweet Wallpapers to Download Right This Second - Story by ModCloth Victoria's Secret PINK iPhone wallpaperFree Printable Donut Pattern Paper #freeprintable #donut from @chicfettiNutella Pots iPhone 5C / 5S wallpaper crazy about this whimsical tropical print.It's all about Hearts ♡ cute backgroundGorgeous hand-stitched, customizable notebook by May Designs.flamingo backgrounds iphoneVW#pair of sunnys#company3 Berry Sweet Wallpapers to Download Right This Second - Story by ModCloth

2 gedachtes over “15 x Zomerse achtergronden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s