Wij hebben puppy’s!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinsdag 23 juni was het zo ver, de puppy’s van Ginger werden na twee maanden eindelijk verlost uit haar buik. Op die dag was ik nog op Rhodos, dus ik heb het zelf niet kunnen mee maken. Wel heb ik natuurlijk contact gehouden met mijn broertje zodat ik er toch nog een beetje bij was.

Uiteindelijk werden er 11 gezonde puppy’s geboren. Zes reutjes en vijf teefjes. Een heel elftal! De twee wisselspelers hebben het helaas niet gered… 😦

Op het moment zijn de oogjes nog dicht, die gaan over een paar dagen open. Je ziet ze echt groeien met de dag. Zooo schattig, klein en gewoon heel lief zijn ze. Én ze worden alleen maar leuker als ze ons ook kunnen zien, normaal kunnen lopen (in plaats van buikschuiven) en wat meer op echte hondjes gaan lijken.

Helaas hebben we zaterdagavond de beslissing moeten nemen om één teefje in te laten slapen. Ze dronk geen melk meer en groeide nauwelijks. De dierenarts had geconstateerd dat er ook melk in haar longen was gekomen. Zo pijnlijk om zo’n beestje te zien strijden voor haar leven maar er eigenlijk niks meer aan te doen is…

Zes reutjes en vier teefjes liggen nu heerlijk te slapen beneden in de werpkist. De namen voor de teefjes zijn geworden Senna, Kate, Tess en Luna. en voor de reutjes: Bailey, Steed, Jack, Jeff, Mylo en Sydor.

Over een paar weken zijn ze weer wat gegroeid en mogen er ook meer mensen komen kijken. Maar tot die tijd nog lekker genieten van de ‘rust’ (niet dat nu stil is ofzo…) die er vast niet meer is als de tien jonge hondjes oud genoeg zijn om zelf door het huis te gaan wandelen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet aantal geïnteresseerden voor onze kleine baby’s stijgt snel. Ben je geïnteresseerd (in een reutje, voor teefjes hebben we al baasjes) neem dan snel contact met me op. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s