Diploma-uitreiking

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gister was een dag om niet snel te vergeten. Nadat ik op 11 juni te horen had gekregen dat ik geslaagd ben, kon ik nu mijn diploma ook echt gaan ‘ophalen’.

Met mijn mooiste jurkje aan en hakken eronder (en een verbrande hand door mijn krultang, altijd leuk…) was ik er helemaal klaar voor. Nog wat foto’s gemaakt met Thomas die er super mooi uitzag in zijn op maat gemaakt pak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om half 4 moesten we op school zijn om daarna met alle geslaagde VWO leerlingen naar de aula te lopen waar vrienden en familie met smart op ons zaten te wachten. In groepjes werden we naar voren geroepen om daarna een speech te krijgen én natuurlijk ons welverdiende diploma (die ook nog ondertekent moest worden of course).

Ik stond samen met Thomas en Anna op het podium, omdat wij samen de examenstunt hebben georganiseerd. Een onderdeel daarvan was dat we aan leraren hadden gevraagd waarvoor we ze ’s nachts wakker konden maken. Je raad het al, dat moesten we uittesten. De lerares die ons toesprak was één van de slachtoffers die in de nacht uit haar slaap werd gehaald voor een heerlijk broodje frikandel speciaal. Dit was haar tijd om zogenoemd ‘revanche’ te nemen door ons extra lang op het podium te laten staan. Aan het eind kregen we alle drie een doosje bon-bons, toch wel erg leuk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glitterssss overal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nadat iedereen aan de beurt was geweest nog een paar / heel veel foto’s gemaakt. Dat mag op zo’n dag toch?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heerlijk gegeten op school, het eten werd verzorgd door de vader van Nordin, een jongen uit mijn klas. Zijn vader heeft een restaurant hier in de buurt (restaurant Christian) en die heeft samen met wat hulp ons erg verwend. Super lekker en goed geregeld!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het lengteverschil tussen mijn lieve tante en ik is normaal al best wel groot, maar nu viel het al helemaal op, haha…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan maar zo! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met de mama’s.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vond het zo leuk om te zien dat iedereen er zo leuk en netjes uitzag! Na het eten op school zijn we nog naar het huis van onze mentor geweest, waar we de dag feestelijk hebben afgesloten. En ja, eigenlijk ook wel onze middelbare school tijd… Ik heb nu niet echt iets meer om naar uit te kijken wat met school te maken heeft, zo’n raar gevoel (als je boeken inleveren niet meetelt dan haha). Maar ik heb in ieder geval wel hele mooie herinneringen van deze dag én de afgelopen zes jaar op het Veurs Lyceum. ❤

3 gedachtes over “Diploma-uitreiking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s