Persoonlijke update | GESLAAGD!

Ja het is al weer een tijdje geleden, ik weet het. Ik heb gewoon zoveel te doen in mijn leven de laatste tijd ;). Woensdagavond ben ik terug gekomen uit Albufeira na een heerlijke week genieten. Het is nog wel een beetje bijkomen, zeker voor alle leuke dingen die eraan zitten te komen en waar ik dus ook nog een beetje energie voor moet hebben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donderdag was een hele speciale dag, 11 juni 2015, de dag waarop ik te horen kreeg of ik geslaagd zou zijn voor mijn VWO diploma.

VWO werd ná drie uur ’s middags gebeld, en de geslaagden na de gezakten en herkansers. Mijn telefoon ging om kwart voor vier en het was eigenlijk een heel kort gesprek.

“Hoi Mariska, gefeliciteerd!

Je bent geslaagd!”

Deze woorden kan ik nog wel uren in mijn gedachten afspelen. Al was ik na mijn examens er vrij zeker van dat ik ging slagen vond ik de laatste dagen voor hét telefoontje toch wel erg spannend. Er zou altijd toch nog iets mis kunnen zijn gegaan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FullSizeRender

IMG_5547

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook super trots op mijn vriendje(s) en vriendinnetjes!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maarja, geslaagd dus. Na vijf uur konden we naar school om onze cijfers te bekijken. Ik ben er over het algemeen wel tevreden mee, maar waar ik het meest trots op ben is op mijn cijfer voor geschiedenis. Wie mij goed kent weet dat ik niet bepaald een goede historicus ben en alles in de werelden van de Karels en Willems mij eigenlijk totaal niet boeit. Toch heb ik er alles aan gedaan om toch nog een goed eindexamen te maken en dat is gelukt. Als een na hoogste van de klas heb ik een 7,2 gehaald, hoger dan ik ooit had durven dromen. Zit alleen één keerzijde aan, als ik namelijk een 7,3 had gehaald zou ik slagen met een 7 voor geschiedenis en dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn.

In de avond ging ik met Thomas, Jelle en Wessel naar de nieuwe show van Daniël Arends. Was erg leuk!

FullSizeRender (1)


Ohja, even een Puppy-update. 

Mama is vandaag naar de dierenarts geweest om te kijken hoeveel puppy’s Ginger nou krijgt. Toen ik het hoorde kon ik het niet geloven maar het is toch echt waar. We kunnen namelijk een elftal maken van puppy’s én misschien met zelfs 1 of 2 wissels… De dierenartsen stonden er van te kijken. Wordt een zware bevalling, maar wel erg veel zin in als de kleine baby’tjes er eindelijk zijn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s