Wij krijgen puppy’s!

IMG_5142 Groot nieuws, wij krijgen puppy’s! Onze lieve hond Ginger (nee ze heeft geen rode haren), is in verwachting. Ginger is ruim twee jaar oud en een maand geleden hebben we haar laten dekken. Honden zijn in principe twee maanden ‘zwanger’ en na één maand kan je zien of ze zwanger is of niet. We twijfelden daar heel erg aan, want volgens de dierendokter was ze nog niet dik genoeg.

Maar, afgelopen week heeft mijn moeder haar meegenomen naar de dierenarts om daar een echo te maken van haar buik. Raad eens, minimaal zes puppy’s. Super leuk! Ze is eind juni uitgerekend.

Nu hebben we natuurlijk wel nog een paar leuke namen nodig voor de kleine baby’s. Dus de vraag aan jullie is om mee te denken daarover en een reactie achter te laten met leuke namen (of via Instagram of Facebook).

Op het moment dat dit artikel online komt ben ik waarschijnlijk al in Portugal. Ik ga de komende week doorbrengen in Albufeira en heb er echt heel veel zin in. Artikelen heb ik al voorbereid dus die komen gewoon online.

Liefs!

IMG_6119

Zo heel braaf als ze lijkt op de foto is ze niet altijd hoor…

Voor de geïnteresseerden in haar ras, Ginger is een Australian Shepherd. Mocht je heel graag een puppy willen hebben, neem dan contact met me op. 

Een gedachte over “Wij krijgen puppy’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s