My summer essentials

Envoyez un message géolocalisé "watermelon style" sur HeyyThere !

Mijn grootste vriend staat al op de hoek te wachten, al lijkt hij nog wel ver weg te zijn gezien het weer. De zomer, de leukste tijd van het jaar. Maar voor een onvergetelijke zomer zijn wel een aantal dingen nodig. Daaronder valt veel zon, weinig regen en de juiste mensen. Je moet eigenlijk maar een beetje hopen dat het weer meezit, hier in Nederland, maar ook in het buitenland is een beetje zon wel fijn. Naast zon zijn er natuurlijk ook wel andere dingen nodig die in ieder geval mijn zomer een stuk makkelijker en leuker maken. Ik heb al mijn summer essentials op een rijtje gezet.

Zonnebrand

De eerste én misschien wel de belangrijkste: zonnebrand. Klinkt cliché, maar het is echt belangrijk. Zeker als je een lichte huid hebt is een paar keer smeren vereist als je de hele dag in de zon loopt. Pas ook goed op dat wanneer je in het water gaat, je zonnebrand op doet die waterproof is. Zo niet, dan kun je goed verbranden in het water. Ik ben hiermee de fout in gegaan in Mallorca, doordat ik na het zwemmen me niet had ingesmeerd en de beschermlaag er dus vanaf was gegaan, oeps! Verbranden doet niet alleen zeer, maar is ook gevaarlijk. Als je een wat donkerdere huid hebt en je niet zo snel verbrand kun je natuurlijk ook gaan voor een olie. Ik zou wel een olie aanraden mét een factor, zodat je toch nog een beetje beschermd bent. Op bol.com en bij de kruitvat is zonnebrand in de aanbieding, dus voor de Hollanders onder ons…

“The tans will fade, but the memories will last forever.”

At the beach with Ashley! -Liam

Zonnebril(len)

Zonnebrillen! Je kunt er niet genoeg van hebben. In alle kleuren, soorten en maten kun je ze kopen. Staat niet alleen leuk, maar is ook weer erg handig, haha. Ikzelf vind mijn gouden ‘pilootbril’ toch wel de fijnste, je kunt hem gewoon met alles matchen. Maar hoe leuk zijn die zonnebrillen met (ronde en) grote glazen en een creatief tintje? <3.

RB Wayfarer Sunglasses only $9,it is your best choice to repin it and click link get it immediately!

Grote strandhanddoek

Ik ben echt fan van mega grote strandhanddoeken. Hoe groter het oppervlak, hoe beter. Aangezien zand en ik niet beste vriendjes zijn, is het het beste om de afstand tussen mij en hem zo groot mogelijk te maken. Just kidding, maar wie vindt het niet irritant als er grote hoeveelheden zand op je te kleine handdoekje belanden? En ook hier weer, er zijn zo veel leuke strandhanddoeken. Ik vind het bijvoorbeeld ook leuk om er eentje te kopen uit een land waar ik op vakantie ga. Kun je vaker gebruiken én je hebt gelijk een leuke souvenir.

Beachy

Camera

Must voor mij is een camera, vooral als ik op vakantie ga. Alle leuke herinneringen moeten natuurlijk wel worden vastgelegd! Tegenwoordig heb ik de Olympus OM-D, een nieuwe systeem camera. Super blij mee! Ook neem ik altijd mijn polaroid camera mee, zeker in de zomer is daarmee foto’s maken super leuk. Kijk wel uit voor het licht, want foto’s worden snel overbelicht. Foto’s maken kan natuurlijk ook gewoon met je telefoon, en dat doe ik ook wel. Een puntje is alleen dat mijn telefoon áltijd vol zit met foto’s en ik dus bijna nooit foto’s kan maken totdat ik er weer een paar verwijderd heb. En foto’s maken met een camera als je die hebt is natuurlijk veel leuker. Een onderwater camera is natuurlijk ook leuk, of een telefoon die onderwater foto’s kan maken (laat ik dat met mijn iPhone maar niet doen). Vorige zomer heb ik zo’n rolletjes onderwater camera gekocht bij de kruitvat die je één keer kan gebruiken. Uiteindelijk best wel leuke foto’s geworden voor niet veel geld. Maar ik spaar natuurlijk altijd nog voor een Go Pro ;).

Cameras! I want that Fuji Polaroid (the pastel one) SOOOOOO BAAAADDDD!!! please I WANT

Shoes

Fijne schoenen voor in de zomer is heel belangrijk voor mij. Als ik op vakantie ben loop ik meer dan de helft van de tijd op slippers, puur omdat dat gewoon makkelijk is, lekker loopt en ja gewoon omdat het kan. Met warm weer vind ik het niet fijn om met dichte schoenen te lopen, veel te warm. Wel fijn vind ik slip-on schoenen. Nét is ‘netter’ voor bijvoorbeeld een avondje uiteten, maar toch niet super warm. Én loopt lekker (zeer belangrijk).

“Life is better in flip flops.”

White jeans  striped espadrilles a staple in the W3LL PEOPLE closet, goes with everything and perfect for the gal on the go. #summershoe #flats #style

Zwemkleren

Bikini(‘s)! Ook daar kun je niet genoeg van hebben. Al ben ik nu heeel erg blij met mijn nieuwe Triangl, zoals waarschijnlijk wel te merken is. Zwemkleren hoef je niet perse te dragen als je gaat zwemmen, maar kan ook leuk staan onder een jurkje bijvoorbeeld. Bikini’s hebben meestal net iets meer (uitstekende) frutsels en versiersels eraan hangen wat de outfit net iets leuker kan maken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zomerkleren

Ja, kleren, dat is voor iedereen wel een must denk ik. Maar voor in de zomer is het natuurlijk wel leuk om uit te pakken met leuke en vrolijke zomerkleren. Zeker als je op vakantie gaat, is dat misschien wel de enige tijd in het jaar dat je überhaupt zomerkleren kan dragen (Nederland…). Leuke printjes, rokjes, jurkjes… Wees creatief! Het mag.

Summer. Hair gets lighter. Skin gets darker. Water gets warmer. Drinks get colder. Music gets louder. Nights get longer. Life gets better.”

♡Teen fashion. Ariana grande inspired outfit this is gorgeous perfect for going out bralet and skater skirt DONE,!! <3

Nagellak

Om een leuke zomerse outfit net een leuker tintje te geven vind ik het leuk om mijn nagels te lakken in een zomerse sfeer. Felle kleurtjes en tekentjes zoals palmbomen vind ik erg gaaf staan. Vroeger deed ik zo veel met nagels en heb dus nog heel veel kwastjes en dingetjes liggen. Leuke figuurtjes op je nagels vereist alleen wel wat geduld, moeite en tijd. Maar niet getreurd, oefening baart kunst.

The best part of the beaches are the palm trees! #travel I love #palmtrees Repin Please

Water

Water water water water water. Belangrijk! Water is belangrijk, niet alleen in de zomer. Elke dag zou je ongeveer 2 liter water moeten drinken. Veel water drinken voorkomt stress en uitdroging. Het kan geen kwaad om veel water te drinken. Ik heb eigenlijk altijd wel water bij me, gewoon van de supermarkt in kleine flesjes (mijn kamer staat er vol mee). Om water drinken lekkerder, gezonder en leuker te maken kun je ook van die leuke water flessen kopen en die vullen met water en fruit.

“I need Vitamin Sea”

Boost your water with healthy and flavorful kicks!

Sieraden

Kettinkjes, armbandjes, ringen, oorbellen, ze dienen als kers op de taart van je outfit. Te druk hoeft natuurlijk niet, je kunt het bijvoorbeeld ook bij alleen oorbellen of een ketting houden. Maar je kunt niet ontkennen dat sieraden geen leuke final touch geven aan een zomerse look.

love the rings,heart ring ,leaf ring ,make up,golden rings , All kinds of cheap fashion rings shop at http://www.cost21.com Check out our gorgeous and affordable jewelry pieces @ www.adornmeaustralia.com

Tas

Een goede tas om al je summer essentials in te proppen is natuurlijk zeker nodig. Ik heb zelf een zwarte tas van H&M die ik eigenlijk overal mee naartoe neem. Geen tas, geen Mariska (beetje overdreven wel). Naja, eigenlijk is het al geen tas meer, je kunt het beter een hutkoffer noemen. Alles zit erin, ik heb altijd alles bij me. Heeft voordelen, maar ook nadelen. Zorg niet dat hij te zwaar wordt als je bijvoorbeeld een dagje de stad in gaat, en niet teveel waardevolle spullen meeneemt als je naar het strand gaat. Zou zonde zijn als die worden gestolen.

“Wake me up when summer begins”

Stijl/krultang

Voor mij is mijn stijltang een absolute must. Ik heb al heel lang de Chi Nano Digital in het blauw en ben er erg tevreden over. Voor een dagje naar het strand vind ik het niet natuurlijk niet nodig om mijn haar recht te maken, mijn haar heeft immers ook vakantie. Maar voor een avondje uit zijn mijn stijltang en ik beste matties.

Turn Off Your Straightener Door Mat / Area Rug by BeThereInFive

Favo luchtje

Er goed uitzien is één ding, lekker ruiken is een ander ding. Ik ben fan van de Victoria Secret Body Splash lijn, zelf heb ik Sheer Love en Endless Love. Sommige Etos winkels hebben ze even in de verkoop, en anders kun je ze online bestellen of bij de enige Victoria Secret winkel in Nederland op Schiphol. Een ander luchtje wat ik erg fijn vind is Lady Million.

Beach (noun) – A place of relaxation, rest and tranquility.”

Good smelling stuff <3 #girly For guide + advice on lifestyle, visit www.thatdiary.com

Iets te lezen

Al die uren doorbrengend op het strand moet er natuurlijk wel wat worden gelezen, naja als je dat leuk vind dan. Zelf ben ik niet zo erg van de boeken, tenzij ik er een echt heel leuk vind en dan heb ik hem ook gelijk uit. Maar meestal ga ik aan de tijdschriften (dit verschrikkelijke jaar van de examenbundel op het strand is hopelijk over). Veel makkelijker als je niet zo’n grote concentratieboog hebt net als ik.


Wat zijn jullie summer essentials?


Philippines - Off the beaten track. BBC Boracay says: " We found some amazing places and beaches touring around with our VW Van...."

2 gedachtes over “My summer essentials

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s