My favorite sunday morning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vanmorgen was echt zo’n typische zondag ochtend. Normaal heb ik eigenlijk helemaal niet van dit soort ochtenden op zondag, omdat ik vrijwel altijd moet werken. Maar aangezien het vandaag Pinksteren is en de meeste winkels gesloten zijn en de Hoogvliet dus ook (tegenwoordig zijn er btw al heel veel winkels wél open), kon ik lekker rustig van de ochtendzon genieten.

Ik had een lekkere smoothie gemaakt, omdat ik toch merk dat ik niet genoeg fruit eet. Op deze manier krijg je veel vitaminen binnen en natuurlijk super lekker. De smoothie die ik gemaakt had bestond uit ananas, bananen, sinaasappelsap, yoghurt en een klein beetje honing. Klinkt misschien als een rare combi, maar lekker dat hij was!

Voelt op zo’n moment toch wel alsof ik al vakantie heb. Ik heb dinsdag nog één examen en dan mag ik ook eindelijk zeggen dat ik drie maanden niks hoef te doen. Vanavond ga ik met Demi naar de toppers haha, dus dan gaan we al een klein pre-vakantie feestje vieren. Ik ben benieuwd!

Hoe hebben jullie je zondag gespendeerd?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s