New | Triangl bikini

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals ik bij het artikel over mijn verjaardag al verklapte, heb ik een nieuwe bikini aan mijn bikini-voorraad kunnen toevoegen. Namelijk deze súper mooie Triangl bikini.

De bikini komt heel chique in een zwarte doos, die opzich zelf al erg mooi is. Ik heb de Poppy – Flamingo Fling in de (pastel) kleuren mint, roze en wit. Ik vind de kleuren echt heel mooi en ze passen goed bij elkaar. Aan de binnenkant is hij oranje, maar dit zie je niet als je hem aan hebt. Het is een aparte bikini, anders dan normale bikini’s. De stof is van een soort duikspul, vandaar waarschijnlijk ook de prijs. Ja én je moet natuurlijk toegeven dat je ook voor de naam betaald. Hij zit als gegoten, ik heb hem alleen nog niet uitgeprobeerd op het strand of in het zwembad. Gelukkig komt hier snel verandering in na de examens, ik kan niet wachten!

TRIANGL Poppy – Flamingo Fling set, 89 USD (exclusief verzendkosten)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s