My day in pictures – Mallorca dag #3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag 3 in Mallorca begon voor mij ontspannend aan het zwembad. Het is ook wel eens heerlijk om helemaal niks te doen, én tegelijkertijd een kleurtje te krijgen. Zo lekker dat het hier al zo vroeg warm wordt en je dus vroeg kan gaan liggen bakken. Gelukkig is het nog niet zo druk in het hotel, dus is er altijd wel een bedje vrij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Precies dezelfde foto als in deel 1 van My day in pictures – Mallorca, maar dan zonder wolken, of nou ja, minder in ieder geval :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na de rustige ochtend ben ik met de jongens gaan ‘lunchen’. Ze hebben hier heel veel winkels waar ze slices pizza verkopen. Best handig, als je geen trek hebt om een hele pizza naar binnen te werken (en bovendien heel lekker…).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In de middag gingen we karten in Magalluf. Er waren 3 parcours: één voor de mini’s, één voor de kinderen en de laatste voor de volwassenen. Ik zou op de ‘volwassen’ baan mogen, maar durfte dat toch nog niet aan in m’n eentje. Ik mag dan wel m’n rijbewijs hebben, maar als je nog nooit gekart hebt is het wel even wennen in het begin. Ik ging samen met de jongens op het kinder parcours, maar die karts gingen sneller dan ik had verwacht haha. Wel hebben ze hier wat verouderde karts die nog op oude motoren draaien, dus m’n broertje kwam stil te staan aan de andere kant van het parcours en toen werd ik gedwongen van mijn kart af te gaan, zodat hij kon worden gered… Maar al met al was het een leuke ervaring haha :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leuk zo’n helm…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In de avond hebben we weer gegeten in ons hotel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ze hadden pannenkoeken met een soort siroop erin. Zag er heel leuk uit, smaakte minder ;).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salades en andere lekkere dingen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dan eindig je met dit op je bord… Typisch Mariska.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anchovies of ancholekker?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na het eten zijn we nog even naar het strand gegaan om daar wat te gaan drinken. Ze hebben echt hele leuk strandtenten met heel aardig personeel. Sommige bedien(st)ers praten zelfs Nederlands en ze kennen ons inmiddels ook al omdat we daar ongeveer elke avond te vinden zijn, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook dit was weer een hele leuke dag. En wat houd ik van het weer… Als ik hoor dat het in Nederland regent en misschien zelfs gaat hagelen komende week heb ik echt de neiging om expres het vliegtuig te missen en gewoon hier te blijven! Anyone else? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s