New | Adidas Superstar Foundation white

IMG_5447

Ik heb een nieuwe liefde, twee zelfs. Stipt op nummer 1 in het lijstje van mijn favoriete paar schoenen staan m’n nieuwe witte Adidas Superstar Foundation schoenen. Ik wilde al best wel lang nieuwe schoenen, en ik vond die van Adidas, deze schoenen maar dan met zwarte strepen echt heel leuk. Alleen iedereen in m’n omgeving had ze al :(.

Toen kwamen de Adidas Supercolor uit, deze schoenen maar dan allemaal verschillende kleuren. Ik wilde heel graag de lichtblauwe of witte, maar zoals altijd was mijn maat nergens te vinden en de schoenen waren na een paar dagen bijna helemaal uitverkocht. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Adidas Superstar Foundation, precies hetzelfde model als de Supercolor maar dan helemaal in het wit (die wilde ik eerst ook, maar kwam er later achter dat ze de Supercolor niet helemaal in het wit hadden, maar alleen in het licht grijs, win-win).

IMG_5443

Ik heb ze besteld bij http://www.stylefille.nl en ze waren €89,90. Ik keek net op het goede moment, toen de voorraad net was bijgevuld. Ze waren dan ook snel binnen, nu is de levertijd namelijk ongeveer 2-4 weken.

IMG_5446

IMG_5447IMG_5928 IMG_5940 IMG_5962  IMG_6012 (2)IMG_5982

Ze zitten echt heerlijk, net alsof je op een wolkje loopt. En, je kan ze bijna met alles combineren. Wat wil een meisje nog meer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s